Iskaz interesa za sudjelovanjem na MSCA kontakt seminaru za zapadni Balkan te stvaranja partnerstva s organizacijama zapadnog Balkana

On

Europska komisija 24. i 25. ožujka 2021. organizira dvodnevni online MSCA kontakt seminar za zapadni Balkan. Prvog dana seminara predviđena je plenarna sjednica s predstavnicima Europske komisije, predstavljanje predstojećih inicijativa u regiji te praktični treninzi o tipovima MSCA projekata. Drugi dan fokusiran je na bilateralne sastanke te mrežne sesije s ciljem umrežavanja. 

Cilj seminara je povećati sudjelovanje organizacija zapadnog Balkana prvenstveno u MSCA projektima, zatim Obzor Europa programu, ali i stimulirati partnerstva između EU zemalja i zemalja zapadnog Balkana.

Ciljana publika je znanstvena zajednica zapadnog Balkana (iz akademskog i neakademskog sektora), članovi aktivnih mreža u regiji (Marie Curie Alumni Association, COST mreže i slično), nacionalne kontakt osobe za MSCA, potencijalni kandidati i sudionici koji su spremni uspostaviti partnerstva u regiji. 

S obzirom na cilj umrežavanja i poticanja suradnje ako ste istraživač ili je vaša organizacija (iz akademskog ili neakademskog sektora) zaineresirana za izgradnju partnerstva s organizacijama zapadnog Balkana, ako već surađujete s navedenim organizacijama te suradnju želite proširiti na potencijalne MSCA projekte, svakako nam se javite kako bi Vaše kontakte proslijedili Europskoj komisiji, koja bi Vam uputila poziv za sudjelovanje na seminaru, kao i detaljnije informacije o seminaru.

Rok za dostavu interesa za sudjelovanje i kontakata je do 28. siječnja 2021. godine do kraja dana na kontakt sandra.vidovic@mobilnost.hr.

Survey button